Waarschuwing

Officiële en enige waarschuwing!!!

Na het vorige TDO-open darttoernooi in Strandpaviljoen Paal 21, hebben wij als bestuur van een van onze TDO spelers een klacht van onsportief  en gevaarlijk gedrag over een andere TDO speler ontvangen. Het betrof een incident van uiting van teleurstelling.

Na een teleurstellende pijl (we herkennen het allemaal!) werd een pijl die volgens de spelregels niet meer gegooid mag worden (bijv. na het doodgooien!) alsnog naar het bord gegooid. Deze werd echter op zo’n manier gegooid dat de pijl, de schrijver bijna raakte!

Als bestuur zijn wij van mening dat wij dit onsportief en gevaarlijk gedrag niet kunnen tolereren. Daarom heeft de desbetreffende speler een officiële en enige waarschuwing gekregen.

Deze waarschuwing geldt tevens voor iedere deelnemer aan de toernooien en de competitie!!!

De sanctie die op een volgend gelijkwaardig incident staat, is een schorsing van het volgende TDO toernooi! (Ongeacht welk toernooi!). Mocht het incident echter voorkomen tijdens een competitie wedstrijd, dan zal de speler voor de eerstvolgende 2 wedstrijden niet mogen deelnemen aan de competitie.

Wij vragen daarom aan jullie allemaal, om de resterende pijlen niet meer te gooien en er ook een beetje op te letten dat de andere spelers dit ook niet meer doen.

Mocht er zich nog een soortgelijke situatie voorkomen, dan moet dit gedrag schriftelijk gemeld worden bij het bestuur of gezien worden door een bestuurslid.

Wij hopen hiermee het darten een stuk aangenamer te maken voor iedereen.

 

Het Bestuur